Bemutatkozunk...

Ifjúságunk már régóta töretlenül mûködik. Bár mint minden csoport életében, nálunk is voltak hullámvölgyek. Jelenleg egy nagyobb fennsíkra igyekszünk felkapaszkodni. Volt, hogy mindössze három fõre fogyatkoztunk. Azóta viszont, hála Isten építõ munkájának, egyházunk ifjúsági élete folyamatosan élénkül. Mára a középiskolás és egyetemista korosztályból egy 14-18 fõs kis csapat kovácsolódott össze, ami egyre gyarapszik. Ez a szám még mindig kevésnek tûnhet, ezért szeretnénk, hogy TE is ellátogass a pénteki alkalmainkra. Aki egyszer eljön, az legtöbbször állandó ifitaggá válik. Mi ennek az oka? Nem csupán a jó társaság és a vidám játékok azok, amik minden héten elhoznak minket ifire. A legfontosabb dolog az, hogy itt a fiatalokhoz közelálló stílusú beszélgetésekbõl ismerhetjük meg a kereszténység történetét illetve hitünk mozgatórugóit. Ebben a lelkész úr mindig segítségünkre van, hiszen bármilyen kérdésünkre igyekszik kielégítõ választ adni. Itt minden fiatal elsõkézbõl -vagyis Istentõl- hallhatja az ÖRÖMHÍRT, hogy Jézus a te bûneid bûntetését is elszenvedte a kereszten és ezzel megváltott téged is a halál torkából. Ehhez neked csak annyit kell tenned, hogy ezt elfogadod Tõle és õszinte bûnbánattal teszed le lábai elé az összes vétkedet. Ezen döntésed meghozatalához vagy megerõsítéséhez nélkülözhetetlen Isten igéje, amit az Õneki szentelt alkalmakon hallhatsz. Ez az amiért minden útját megtalálni vágyó fiatalt szeretettel és bizalommal hívunk és várunk az ifjúsági órákra. Végül egy kedves énekünk refrénjének soraival buzdítalak: GYERE EL!

"Jöjj add tovább a jó hírt, mozgass meg minden megmozgathatót!
Jöjj add tovább a jó hírt, hogy Urunk küld meghívót!"

Hol találsz meg minket? Péntekenként az ifjúsági órákon. Miskolcon a Hunyadi utca 8. szám alatt a Luther-udvarban található parókiaépületben. Vagy az istentiszteletek alkalmával vasárnapokon 11 órától ugyanitt a templomban.

Ide kattintva elolvashatod az ifjúságunk egy részével készült riportot, ami a Miskolci Tükör 2002. május 11-én megjelent számában olvasható.